Tekemällä oppien -hanke

Tekemällä oppien -hanke auttaa alle 30-vuotiaita ammattikouluttamattomia löytämään itselleen sopivan alan ja kouluttautumaan ammattiin tekemisen keinoin.

Hankkeen toiminnassa tutkitaan eri vaihtoehtoja ja tarvittaessa kokeillaan eri aloja koulutusvalmennusta tai työkokeilua hyödyntäen ennen työpainotteisen ammatillisen koulutuksen aloitusta. Tavoitteena on suorittaa koko tutkinto tai osia siitä, jonka jälkeen sinua autetaan myös työllistymään.

Hankkeen asiakas saa yksilöllistä valmennusta ja kannustusta hankkeessa aloittamisesta tutkinnon suorittamiseen ja työllistymiseen saakka. Yhteinen työskentely voi sisältää yksilötyöskentelyn lisäksi ryhmätoimintaa muiden omaa alaa etsivien kanssa.

Tekemällä oppien - hankkeeseen voivat hakea kaikki kuusamolaiset alle 30-vuotiaat työttömät. Hakijan tulee olla ammattikouluttamaton tai hakijalla on osaamisen kehittämisen tarve työmarkkinoille päästäkseen.

Linkin kautta aukeaa hakemus hankkeen toimintaan. Sen voi täyttää ja palauttaa TE-toimistoon, Askeleeseen tai hankkeen työntekijälle. lataa hakemus.

Hanke on rahoitettu TE-toimiston työllisyyspoliittisella avustuksella. Hankeaika oli 9/2013  -  8/2016.

Ksakki ry
y-tunnus
2534499-3

Postiosoite
PL 13
93601 Kuusamo

Kuusamon toimipiste
Airotie 2b
93600 Kuusamo

Rovaniemen toimipiste
Varastotie 2
96320 Rovaniemi

Lisätietoja
0400 225 587
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.